Hívjon minket!

Telefon: +36 / 20 - 310 - 0243

Vissza

Arany és ezüst vétel

Arany-Ezüst vétel

Ne adja el ékszereit tört arany árban, mert mi fazonaranyként magasabb áron megvásároljuk öntöl, továbbá üzletünk világpiaci ár fölött vásárolunk tört aranyat, befektetési érmét, fogaranyat, illetve bármilyen aranyat, karátszámtól és mennyiségtöl függetlenül Budapesten és vidéken is. A kiszállás díjtalan.

Tapasztalt ékszerbecsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre, mely minden esetben díjtalan! Az arany eladás minden esetben teljes diszkrécióban történik, idözáras bejárati ajtónk lehetövé teszi, hogy egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodjon bent üzletünkben!

Üzletünk minden esetben azonnal, készpénzben fizet Tisztelt ügyfeleinknek!

Fogarany vásárlás

Fogaranyat foggal és fog nélkül, kitisztított, illetve nem kitisztított állapotban is átveszünk. Budapesti üzletünkben, illetve helyszíni kiszállás esetén is kiemelt áron felvásárlunk.
Fogaranyért: 8.000-17.000Ft között kiemelt árat fizetünk! De egyedi megegyezés is lehetséges! Nagy tisztaság esetén kiemelt készpénz!

Ne várjon tovább! Fogarany felvásárlás Budapesten és vidéken a legjobb áron!

Ezüst vásárlás

Ne adja el ezüst tárgyát tört ezüst árban, mert mi fazonezüstkéntként magasabb áron megvásároljuk öntöl, továbbá üzletünk világpiaci ár fölött vásárol tört ezüstöt.

Tapasztalt ékszerbecsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre, mely minden esetben díjtalan! Az Ezüst tárgyak, ékszerek eladása minden esetben teljes diszkrécióban történik, idözáras bejárati ajtónk lehetövé teszi, hogy egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodjon bent üzletünkben!

Üzletünk minden esetben azonnal, készpénzben fizet Tisztelt ügyfeleinknek!

Arany felvásárlás: Ha eladná régi ékszereit

Rengeteg ékszere van, melyek már csak a polcon porosodnak, mert divatja múltak, megunta őket? Vagy örökölt régi ékszereket? Hozz el hozzánk, az arany felvásárlással csak jól járhat!

Sajnos bárkivel előfordulhat olyan, hogy hirtelen készpénzre van szüksége. Ilyenkor latba vesszük a lehetőségeket, számolgatunk. Vegyük fel opcióként az arany felvásárlást is! Egy-egy ékszer sokszor évekig csak a szekrényben lapul, esetleg már rég el is felejtettük, az is lehet, hogy sosem tetszett igazán. Miért ne tennénk ezeket pénzzé? A banki hitelfelvétel mindig kockázatos, ismerőstől meg nem mindig tudunk, vagy szeretnénk kölcsönkérni. Az arany felvásárlással gyorsan juthatunk készpénzhez, bármiféle kockázat nélkül, és akár azonnal be is fektethetjük, vagy elkölthetjük a kapott összeget.

Eladna néhány régi ékszert? Számíthat ránk arany felvásárlásban! Kérje bátran ajánlatunkat még ma, kollégáink várják jelentkezését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Borostyán és Korall Vásárlás

Az országban egyedülállóként azonnali készpénzfizetéssel gr árat fizetünk borostyán ékszereire! Citromsárga, mézes, barnás színüek és golyós fazonúak elönyben!

Kutassa fel régi, nem használt bizsujait, ékszereit!
Ékszer és közet becsüsünk készséggel áll rendelkezésére. Az Értékbecslés Díjtalan!

Megunt ékszereit hozza be hozzánk aranyfelvásárlásra!

Az arany ékszerek nemcsak nagyon szépek, de nagyon értékesek is, egyszerre töltik be kiegészítő és vagyontárgy szerepét is. Ha egy ékszert megununk, akkor egyszerűen csak nem vesszük fel egy ideig és elpakoljuk valamelyik dobozunkba. Az aranyékszereket azonban pénzzé is tehetjük, ha úgy döntünk, hogy ezt a lehetőséget választjuk.

Az aranyfelvásárlás egy olyan opció, ami lehetővé teszi, hogy megunt ékszereinket pénzkeresetre használhassuk fel. Már csak meg kell találni azt a kereskedést, ahol a legjobb ajánlatot kapjuk!

Keresse fel üzletünket Budapesten, és térjen be hozzánk aranyfelvásárlással kapcsolatban! Kollégáink segítségével gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatja megunt aranyai eladását. A becslést követően pedig azonnal, készpénzben fizetünk, ráadásul a legmagasabb árat adjuk minden felvásárlásnál. Arra is lehetőség van, hogy házhoz hívjon minket, ráadásul a kiszállás díjtalan.

Feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén kérhet tőlünk időpontot aranyfelvásárlásra, keressen minket bátran!